Как студенти отбелязаха началото на учебната година!

0

Какви асоциации възникват у вас, когато се спомене Великобритания?

Най-вероятно, освен Биг Бен и червените двуетажни автобуси, в съзнанието ви изплува Мъгливият Албион – това е страната на истинските лейди и джентълмени, които свято спазват вековните традиции, например, следобедното пиене на чай. Всъщност англичаните отдавна вече не са такива превзети, както ние си мислим, а британската младеж въобще не се отличава от останалата по света. Те си създават нови обичаи, на които старото поколение гледа с недоумение, а понякога и с ужас.

Нека да вземем за пример седмицата на първокурсниците, която всяка година се провежда в британските университети и колежи през септември. Във всяко учебно заведение това се празнува по своему, но като цяло всичко се свежда до шумни купони, дискотеки и други весели мероприятия за студентите.

Тези развлечения помагат на първокурсниците да се запознаят един с друг и по-бързо да привикнат към новите условия на живот.

По принцип, с тези задача седмицата на първокурсниците се справя чудесно. Само, че отстрани с всяка изминала година тази традиция изглежда като все по-грандиозно масово напиване. При това към многото алкохол студентите добавят и малко разврат. 

Жителите на английския град Портсмут по време на въпросната седмица успяха благодарение на празника да видят по своите улици групи полуголи студентки, които се разхождаха само по латексови бодита.

На гърдите им грееше надписът "Мръсно Диско", а дупето бе украсено от още по-пиперлив гаштаг "Само не казвай на тати". 

Картината бе допълнена и от огромния брой пияни студенти.

Източник: Daily Mail
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари