Как се справиха на НВО седмокласниците и десетокласниците в Русенско?

1

Традиционно учениците в Русенско се представят добре

МОН публикува резултатите от НВО по БЕЛ и математика след 7 и 10 клас.

При седмокласниците се забелязва леко повишаване на оценките по български език спрямо, а оценките по математика са сходни с миналогодишните. При десетокласниците има ръст на оценките по БЕЛ, но и лек ръст на оценките по математика.

Според графика "Среден брой точки по региони" /и по двата предмета/ на НВО след 7 клас Русе е на четвърто място, а според графика "Среден брой точки по региони" на НВО след 10 клас Русе е на осмо място.

Сега на седмокласниците им предстои да решат къде искат да кандидатстват и да подадат необходимите заявления за това в указаните срокове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари