Как приемат русенци новите КОВИД ограничения?

1
Милен е управител на кафене. Младежите са основната част от клиентите му. Притеснява се, че заради наложените мерки работата ще намалее драстично
Милен е управител на кафене. Младежите са основната част от клиентите му. Притеснява се, че заради наложените мерки работата ще намалее драстично Видео: Bulgaria ON AIR

Затягане на мерките срещу Ковид-19 в Русе.  Как се възприемат ограниченията?

В Русенско се въвежда диапазон за пазаруване от 9 до 11 сутринта за хора на възраст над 60 години в хранителните магазини и аптеките, разкрива  Bulgaria ON AIR.

Въвежда се и вечерен час за ресторанти и казина, ще работят до 23 часа. А лицата под 18-годишна възраст трябва да бъдат с придружител в мол или заведение.

Милен е управител на кафене. Младежите са основната част от клиентите му. Притеснява се, че заради наложените мерки работата ще намалее драстично.

"Младежите са 2/3 от клиентите, които посещават заведенията, дали нощни или дневни. В момента оборотите, лично нашите, са с между 70,80% надолу. Хората ги е страх вече, това е най-големия проблем. Хората се наплашиха", каза той.

Допълнителни мерки за града се наложиха заради влизането на Русе в списъка с червените зони по разпространение на Ковид-19. Те ще са в сила до 19 ноември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари