Как Пърси се превърна в заек - полицай?

2
Пърси става част от екипа на полицейско управление в окръг Юба
Пърси става част от екипа на полицейско управление в окръг Юба Видео: bTV

Пърси става част от екипа на полицейско управление в окръг Юба

Полицейско управление си има заек полицай. Пухкавият представител на семейство Зайцови е назначено с конкретна задача – полицай Пърси помага на служителите на реда да се справят със стреса, сподели bTV.

За разлика от колегите си той не излиза навън, за да патрулира в окръг Юба, Северна Калифорния. Пърси остава в управлението и обикаля работните места на полицаите.

Става част от екипа през октомври 2022 година, след като е открит от полицай. Завеждат го в приют, но след като никой не го търси, един от служителите в районното управление решава да го осинови, за да може да стане любимец на полицаите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари