Как известните изразиха скръбта си за смъртта на Павел Чернев

0
По неофициална все още информация причината за смъртта на Чернев е инфаркт
По неофициална все още информация причината за смъртта на Чернев е инфаркт

Десетки известни личности изразиха скръбта си за смъртта на Павел Чернев.

"Винаги е много тъжно, когато се прощаваме с добри и достойни хора. Голям човек, умен и смел. Истински мъж, обичащ България. Делата ти обаче не бяха напразни! Почивай в мир, Приятелю!", написа във фейсбук боксьорът Кубрат Пулев.

 Евродепутатът Ангел Джмабазки Джамбазки, който е и зам.-председател на ВМРО, част от която бе Павел Чернев преди години, написа във фейсбук, че е трябвало тези дни да се видят и да пият по коняк.

Повече от 15 години приятелство. За добро или лошо, беше забавно. Беше луд по цялата глава и за още трима. Но независимо от всички превратности на съдбата, винаги си остана достоен български националист. Остана в редицата. До нас. Щяхме да се виждаме днес - утре, да пием по коняк. Явно срещата се отлага. Мамка му, не е истина просто. Ще ни липсваш. Сбогом. Почивай в мир”, написа Джамбазки.

"Никога няма да забравя колко добър и истински човек си! Почивай в мир, Павка!" Това написа и половинката на Кубрат Пулев – певицата Андреа, която си партнираше с Чернев във филма „Мисия Лондон“.

Това са само част от хората, които изразиха скръбта си за загубата в онлайн пространството, сред които има и стотици коментари на потребители, които не познават лично Чернев, пише BIG5

По неофициална все още информация причината за смъртта на Чернев е инфаркт.

Той е бил в заведението, пред което пада и остава на място, с още един човек. На мястото е пристигнал медицински екип, който се е опитал да го спаси, но само е констатирал смъртта му.

Пред БНТ пък лекари са посочили, че става въпрос за белодробна тромбоемболия.

Линейката е пристигнала на мястото на шестата минута.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари