Как изглежда Кранево преди началото на новия сезон?

2
Премахнат ли е изгорелия магазин в центъра на селото?
Премахнат ли е изгорелия магазин в центъра на селото? Снимка: Facebook

Премахнат ли е изгорелия магазин в центъра на селото?

"Проблемите на Кранево и най-критичните места, нуждаещи се от средства за инфраструктурата, са докладвани до кмета на община Балчик. В централната част трябва да се отстрани изгорелият обект, да се ремонтира, защото имаме оплакване от туроператори, че ако продължава да е така състоянието на този магазин, техни туристи не искат да влизат в Кранево". Това коментира кметът Атанаска Иванова по повод неприятните гледки след пожара в центъра на курортното село, предава БНР.

Освен точките, засягащи предстоящото лято, първа за Кранево според Иванова е разширението на гробищния парк – стар и много наболял проблем. Тя очаква закупуване на нов парцел за целта от страна на Общината.

Изместването в кметството е друг въпрос. По сградата, където ще се местят – т.нар. Търговски център - Кранево, трябва ремонт, защото е необитаема. Средства за това се надява да бъдат предвидени в общинския бюджет, чиято начална рамка се очаква да бъде приета на 8 февруари на заседание на Общински съвет.

Атанаска Иванова е получила уверението на общинския кмет, че работна ръка за поддържането на курортното село ще се осигури както за сезона, така и постоянни бройки. Разбитите контейнери са преброени и в кратки срокове ще бъдат подменени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари