Как горски инспектор се оказа по-богат с 36 хиляди лева?

0
Юсеин Шакиров подозира провокация заради работата си
Юсеин Шакиров подозира провокация заради работата си Видео: bTV

Горският инспектор от Сливен Юсеин Шакиров получи неочакван подарък в банковата си сметка.

В нея, без да подозира, се появиха 36 000 лв.

Шакиров научил за превода на 28 февруари, когато получил есемес от банката зе преведена голя сума. "През главата ми мина всичко, включително и за подкуп, чрез който после да бъда злепоставен", каза горският, предава bTV.

На 1 март теглили пари и се уверил, че въпросната сума от 36 хил. лв. е в сметката му. Следват три почивни дни, в които той се посъветвал и с познати и приятели. Учуден е, че повечето го съветвали да заличи следите от превода и да похарчи парите.

Юсеин Шакиров обаче решава, че ще върне парите, които не са негови. В първия работен ден – 5 март, отишъл в банката официално да се откаже от парите. Прави му впечатление, че от различни банкови служители получава противоречива информация.

В официално становище от банката заявиха, че нямат вина в нареждането на превода и парите погрешка са отишли при горския.

Шакиров обаче подозира провокация заради работата си. Преди години заедно със свой колега са предали на полицията мъже, които има предложили подкуп – 5 хил. евро. Те са осъдени. При последната акция пък са задържали 240 кубика дървесина и са уличили служители на горското в нерегламентирана сеч.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари