Как действат при бедствие различните зодии

0
Овенът преодолява всичко сам, гордо и мълчаливо
Овенът преодолява всичко сам, гордо и мълчаливо

Зодията определя редица неща в живота – темперамент, нрав, характер.

Всяка си има подход към нещата. Така е и с проблемите.

Виж как всеки един от зодиакалния знак се справя с бедите:

Ако беда сполети Овена -

Ако беда се случи на един Овен той ще я реши. Всяка беда ще преодолее. Веднага. Сам, гордо, мълчаливо.

Неприятностите при Телеца -

Телецът тихо си решава проблема. После обаче ще разтръби на всички. За да се презастрахова, някой да не научи, той дори ще го опише във вестника. Да, всичко – от игла до конец.

Близнаците споделят -

Близнаците всичко ще си споделят. Ще се опитат всичко да прехвърлят на Овена, но ако той не се съгласи, ще опитат да прехвърлят всичко на Телеца.

Ракът хлипа -

Ракът започва да плаче по-рано. Той ще лее крокодилски сълзи ако трябва и ще хлипа, докато някой не се заеме със случая. Ако никой не се върже, Ракът сам ще си оправи нещата, но такъв вариант няма.

Лъвът ще се поклони -

Лъвът първо ще призове всичко и всички. После сам ще се справи с несгодите. Накрая ще се поклони пред своята публика, ще си прибере цветята и дори ще даде автограф, накрая гордо ще напусне.

Девата планира и дресира дори проблемите -

Девата ще се разстрои от всеки възникнал проблем. Тя е в състояние да побеснее, и заради това, че проблемът не е планиран и дресиран. Всъщност тя обича проблемите, ако няма такива дори си ги измисля. Но Девата мисли. Намира решение. Решава. Прави изводи.

Колко тежи един проблем при Везните -

За Везните всичко е на кантара. Те първо ще измерят проблема, после ще преценят, че нещата са твърде чепати и ще се обърнат към някой лъв или овен за помощ.  При опит да се обърнат към Дева обаче нещата от анализа им се обръщат, защото не са отчели времето, а при нея има проблем само ако е свързан с разписанието.

Скорпионът забравя за проблема -

Скорпионът е роднина на шопа, ако той има проблем или спешна работа, ще легне и ще се наспи. Като стане ще е забравил за проблема, а работата вече няма да е спешна.

Стрелецът ще се смее докато забрави -

Стрелецът първо ще се разстрои. После ще се повесели и разсмее. След това ще бъде дълъг, дълъг смях над несгодите, той ще си припомни какви проблеми е имал в живота си и всички несгоди. Ако проблемът не е решен или забравен, той най-вероятно ще трябва да се обърне към някои Лъв да го оправи.

Козирог – не е моя работа

Козирогът не обича неприятностите. Той просто ги убеждава да го заобиколят.

Водолеят – ех, че радост да имаш неприятности

Водолеят се радва на неприятностите. Той буквално им се кефи, даже и книга ще напише за тях. Ако няма неприятности около един водолей, то все едно не е жив.

Рибите защо мълчат -

Рибите също плачат като Рака, но за разлика от него те го правят тихо. Заради това неприятностите им са вечни, заради това те сами са принудени да се оправят, но и помощ от никъде не чакат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари