Как да станем успешни онлайн търговци?

0
Средно 2-3 г. са необходими, за да стигнем задоволително ниво
Средно 2-3 г. са необходими, за да стигнем задоволително ниво

Над 1,5 млн. души в България пазаруват онлайн.

Това каза в предаването „Тази събота” по bTV Богомил Стоев. Той е зъболекар по професия, но заедно с адвоката Велизар Величков се занимават с онлайн предприемачество.

Онлайн бизнесът няма много голяма разлика с физическия бизнес. Просто ти дава много предимства да можеш бързо да достигнеш огромен брой хора. Може да се започне доста по-лесно, тъй като инвестициите са много по-малки в началото и нарастват с течение на времето”, посочи Величков.

Според него много лесно и бързо пазарът може да се тества, ако например направиш „Фейсбук” страница, в която предлагаш даден продукт.

Преди около 4 г. той е уволнен от работа и търсел начин да изкара пари, докато стане адвокат, тъй като още не е вписан в Софийската колегия.

Имах една приятелка, която ме запали за онлайн бизнеса и оттогава започнах да се занимавам с това. Започнах с около 1500 лв. Парите ми свършваха, чудех се какво да тествам, какво да правя. Бях доста объркан в началото, така че определено беше трудно”, разказа Величков.

А колко време е нужно, за да се превърнеш в успешен онлайн търговец?

Средно поне 2-3 г. са необходими, за да стигнеш задоволително ниво, но пък ако си много амбициозен, в рамките на една година може да успееш подари факта, че социалните медии са много развити, пазарът в България е доста развит”, отбеляза Стоев.

Източник: bTV
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари