Как бяха открити трите изчезнали момичета във Варна?

1
Как бяха открити трите изчезнали момичета във Варна?

Момичетата доброволно са решили да напуснат кризисния център, казаха от полицията

Трите непълнолетни момичета, избягали от Центъра за настаняване от семеен тип във Варна, бяха намерени вчера след повече от седмица в неизвестност. Момичетата изчезнаха на 21 януари, предаде bTV.

“Около 16 часа постъпи сигнал от майката 17-годишното момиче, която каза, че дъщеря ѝ е забелязана в един от търговските центрове в града. В близост до един от моловете бяха установени две от момичетата - на 14 и на 17 години. Те бяха в добро физическо състояние. След първоначалните беседи с двете момичета, те разказаха, че третото момиче, което е на 15 години, се намира в къща на свой приятел във "Владиславово"”, каза старши инспектор Стоян Енев от Областната дирекция на полицията.

Енев подчерта, че трите момичета доброволно са решили да напуснат кризисния център, за да се видят с приятели и да прекарат повече свободно време.

“Не се случва да бягат за първи път от кризисния център. През цялото време те са били в къщата във “Владиславово”. Момичетата са настанени в Дом за временно настаняване за малолетни във Варна, добави Енев.

По думите му собственикът на къщата не е бил в дома си вчера и не е бил разпитан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    123
    факинг мендилс ! 15 годишната била в къща у приятеля си. смятай какво вършат 15 годишните. дълбоки гърла отвсякъде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари