Кадиров: Започваме втория етап - специална военна операция в цяла Украйна

6
Причината според него е, че "всички държави по света, които са въоръжени с най-добрите оръжия нагло предоставят оръжие на Украйна"
Причината според него е, че "всички държави по света, които са въоръжени с най-добрите оръжия нагло предоставят оръжие на Украйна"

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че е нужно да се проведе вторият етап от руската „специална военна операция“ - този път в цяла Украйна

 Изявлението си той направи в типичния си стил в канала си в Telegram, информира Actualno.com

По думите на Кадиров "военната операция" трябва да продължи не само на територията на Луганск и Донецк, но и в цяла Украйна. Причината според него е, че "всички държави по света, които са въоръжени с най-добрите оръжия нагло предоставят оръжие на Украйна."

Освен това според Кадиров тези оръжия вече се продавали на местните жители. "Това е световен хаос, беззаконие. За да не продължи това, е необходимо да се сложи край, необходимо е да се започне вторият етап", възмути се публично Кадиров.

Също така от думите на чеченския лидер стана ясно, че целта е да се създаде ново правителство в цяла Украйна и "да се продължи диалогът с други държави, които искат да изградят отношения". „Ако искат санкции, ние ще се борим срещу санкциите! Ако искат война, ние ще се бием!“, закани се както обикновено много категорично главата на Чечения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари