Качествени наливни парфюми от Zag Zodiak

1
Наливните парфюми се произвеждат по технология, която по нищо не се различава от тази на скъпите маркови парфюми
Наливните парфюми се произвеждат по технология, която по нищо не се различава от тази на скъпите маркови парфюми

Употребата на наливни парфюми днес става все по-популярен избор сред широка гама от потребители. Въпреки това, мнозина все още подхождат с недоверие към този тип козметика. По тази причина в следващите редове ще дадем малко повече информация за т.нар. наливна парфюмерия.

Какво представляват наливните парфюми?

Наливните парфюми се предлагат в малки разфасовки (бутилки). След като потребителят избере аромата, който му харесва, той го получава в желаната големина.

Този тип парфюмни води ухаят като марковите си аналози, с тази разлика, че в съдържанието им влизат благоуханни молекули (консистенция от оригиналния аромат).

Предимството им е, че се предлагат на на много по-ниски цени от оригиналите си. Оттук този тип козметични продукти са много по-достъпни за широка гама от потребители. Това обаче далеч не ги прави по-малко качествени от който и да е скъп парфюм.

Защо наливните парфюми са предпочитан избор?

Искате да изпробвате популярен аромат, но не бихте могли и/или не искате да правите подобна инвестиция, купувайки оригинален продукт? Качествените наливни парфюми на Zag Zodiak са отличното решение за вас.

Наливна парфюмерия с високо качество

Парфюмните продукти, като тези на Zag Zodiak, се отличават с високо си качество. Те не причиняват раздразнения и/или каквито и да било здравословни проблеми, тъй като са предварително тествани.

Контролирано производство

Наливните парфюми се произвеждат по технология, която по нищо не се различава от тази на скъпите маркови парфюми. Контрол по производството им се осъществява от Министерството на здравеопазването и други ресорни структури.

Достъпни за широка гама от потребители

Подходящи са за употреба от всички потребители, които търсят достъпен ценови вариант за козметика от този тип. Можете да сте сигурни, че избраните аромати имат дълготраен ефект.

Защо да купите наливни парфюми онлайн от Zag Zodiak?

Компанията стартира дейността си като малка семейна фирма в края на XX век - през 1991 г. С годините дейността на Zag Zodiak се разширява - днес брандът е специализиран в производството и търговията на наливни парфюми, работейки с клиенти в цяла Европа.

Наливна парфюмерия в богат продуктов каталог

Zag Zodiak предлага богата гама от парфюми и парфюмерийни продукти, като в производството им влага най-висок клас суровини. За ваше удобство можете да направите своя избор между различни парфюми онлайн от магазина на бранда. В портфолиото на Zag Zodiak се отличават следните основни категории парфюми:

  • Нишови парфюми;

  • Класически парфюми;

  • Луксозни мъжки и дамски аромати.

Устойчиво парфюмерийно производство

Дейността на Zag Zodiak се основава на новаторски дух и особена грижа към природата и ресурсите ѝ. Бутилките и опаковките, използвани от компанията, се изработват от рециклируеми материали. Бутилките за наливни парфюми разполагат с механизъм за пълнене, който предполага многократната им употреба.

Високо качество и сертифицирано производство

Високият клас суровини и материали, използвани в създаването на уникални парфюмни композиции, гарантират голямата трайност и интензивност на ароматите. Те се доставят от Франция и притежават сертификат за качество и безопасност.

Цялостното производство на Zag Zodiak следва нормите за безопасност, спуснати от Европейския парламент и Съвета на Европа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари