Кабинетът отпусна 411 милиона лева за хора с увреждания и ниски доходи

0
Докато новата четворна коалиция само провалят, ние работим за хората, обяви Корнелия Нинова
Докато новата четворна коалиция само провалят, ние работим за хората, обяви Корнелия Нинова Снимка: БСП

Това обяви вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова

Новата четворна коалиция от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане провали днес кворума в НС, провали и изслушването на министър Генчовска за Северна Македония във външната комисия. Докато те само провалят, ние работим за хората. Министерският съвет взе решение да подкрепи над половин милион българи с ниски доходи, които изпитват тежки материални лишения и живеят в социална изолация, както и за хора с увреждания. Социалната политика ни е първостепенен приоритет”. Това заяви вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова.

От ведомството уточняват, че финансовата подкрепа е в размер на 411 млн. лв. Хората ще получат целогодишно топъл обяд, бебешки продукти за 10 000 новородени, пълноценна храна в детски кухни, пакети храни и хигиенни материали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Първом ви
    Правим бедни и после ви подхождаме с топъл обяд, ти у ред ли си госпожо Импексова
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари