Кабинетът обсъжда промени в Националния съвет по цени и реимбурсиране на лекарствата

0
Правителството ще проведе днес редовното си седмично заседание
Правителството ще проведе днес редовното си седмично заседание Снимка: Фейсбук

Правителството ще проведе днес редовното си седмично заседание

Правителството ще проведе днес редовното си седмично заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Първата точка от дневния ред е проект на решение за ревизиране на правителствено решение от 2013 г. за избор на Национален съвет по цени и реимбурсиране на лекарствени продукти. Вносител е министърът на здравеопазването Христо Хинков.

Кабинетът предстои да утвърди годишните разчети на сметката за средствата от Европейския съюз на Националния фонд за 2023 година.

Проект на постановление за одобряване на допълнителен трансфер по бюджета на Държавното обществено осигуряване за 2023 г. също е част от дневния ред на заседанието. Правителството ще обсъди още допълни разходи по бюджетите на няколко министерства.

Очаква се още правителството да допълни наредбата за Единната информационна система за противодействие на престъпността.

Началото на заседанието е от 10:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари