Кабели и уличен стълб горяха в село Щръклево

0
Пожарът е възникнал заради късо съединение в комуникационното табло на интернет доставчик
Пожарът е възникнал заради късо съединение в комуникационното табло на интернет доставчик Снимка: Dunavmost / Архив

Пожарът е възникнал заради късо съединение в комуникационното табло на интернет доставчик

4 сигнала са наложили намесата на екипите на пожарната през почивните дни. Два са по-характерните случаи.

На 17 декември, за времето от 14:12 до 15:25 часа , екип от Първа РСПБЗН е реагирал на сигнал за запалени кабели и уличен стълб в село Щръклево. На място е установено, че инцидентът е възникнал, заради късо съединение в комуникационно табло на интернет доставчик. Запалили са се захранващи проводници и табло на електрически стълб на електроразпределителното дружество. Пострадали при инцидента не е имало.

Вчера, за времето от 18:48 до 22:20 часа, два екипа на беленската служба „ПБЗН“ са изпратени на сигнал за горяща къща на адрес в село Караманово. При пристигане там те установяват, че гори гараж, намиращ се на първия етаж в необитаем имот. Запалването е ликвидирано на площ от около 30 кв.м.

Нанесени са щети на първия етаж от имота. Предполага се, че причината за възникване на инцидента е техническа неизправност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари