Известна поетеса заподозря опит за саботаж на изборите

1
"Имам питане аз: редовните парламентарни избори са ли обществено мероприятие на закрито (изборните секции, хеле "тъмните стаички" не се организират  на полето, я!) или не са?" чуди се Маргарита Петкова
"Имам питане аз: редовните парламентарни избори са ли обществено мероприятие на закрито (изборните секции, хеле "тъмните стаички" не се организират на полето, я!) или не са?" чуди се Маргарита Петкова Снимка: Фейсбук

Известната българска поетеса Маргарита Петкова написа актуален коментар в личния си фейсбук профил за причините, довели до третия локдаун у нас: 

"Имам питане аз: редовните парламентарни избори са ли обществено мероприятие на закрито (изборните секции, хеле "тъмните стаички" не се организират  на полето, я!) или не са? Щото нали се сещате като как ще упражниш конституционното си право на вот, ако то е фактически поставено в невъзможност за упражняване от министерско решение. Как е de jure и как de facto?

И работата не е в това, че обявяват локдауна за 10 дни. Най-малкото бламират предизборната агитация, което си е форсмажор. Въпросът ми не е в конкретиката, а в тенденцията."

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари