Източиха половин тон гориво от ТИР на път Е-79

1
Апаши изпразнили резервоарите на камиона, без спящият шофьор да ги усети
Апаши изпразнили резервоарите на камиона, без спящият шофьор да ги усети

Апаши изпразнили резервоарите на камиона, без спящият шофьор да ги усети

Крадци са източили през нощта 530 литра дизелово гориво от тир с латвийска регистрация, който бил спрял за почивка на отбивка по главен път Е-79 в района на село Винище в община Монтана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Под прикритието на тъмнината ловките апаши изпразнили резервоарите на тежкотоварния камион, без спящият шофьор да ги усети. Чак на сутринта той подал сигнал за кражбата.

На мястото е направен оглед от полицейска група и е образувано досъдебно производство по член 195 от НК.

От полицейската дирекция в Монтана съобщиха, че подобни кражби на гориво са рядкост в последните години и обикновено става въпрос за по-малки количества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Не разбира плебейският ни русоиден народец, че уж най-евтиното горивце в ЕС от Лукойл у нас е непосилно за купуване и народа краде. Във Франция е най-скъп, ама не крадат, щото дори скъп могат да си го позволят без проблеми. Съветската окупация създаде един тъп и прост народец който не разбира, че руските мафиоти са виновни да крадем горивце, ако и да е най-евтино. Изривай русоидната кремълска сган в мръсния канал!
  • -1
    1
    фена на Путин
    Да се прекръсти, че са го обрали у нас, където добрият стар Лукойл продава най-евтиното горивце в целия еврогейски съюз и загубите му няма да са така големи. Ако го бяха опразнили във Франция с нафта на 2,02-2,05€ щеше да му се присере. Не разбира плебейският ни народец, че сме най-привилегировани от цяла европа относно горивото и че ни завиждат неистово и всячески искат да ни спрат кранчето за да плащаме на техните цени горивото. До един, всеки нещастник ще лее кървави сълзи по Лукойл, като се махне от пазара. До един.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари