Изпратиха Емилия Ованесян в последния й път

0
Днес Смолян се прости с актрисата Емилия Ованесян, която загина нелепо при пожар
Днес Смолян се прости с актрисата Емилия Ованесян, която загина нелепо при пожар Снимка: БНТ

Днес Смолян се прости с актрисата Емилия Ованесян, която загина нелепо при пожар

Поклонението се състоя във фоайето на Родопския драматичен театър, съобщи БНТ.

Десетки приятели, колеги и почитатели отдадоха последна почит пред Емилия Ованесян. Актьорите от театъра, целият състав на Фолклорен ансамбъл "Родопа", местната власт, общественици и жители на града се простиха с нея във фоайето на театъра.

На поклонението присъства и министърът на културата Кръстьо Кръстев. Кметът на Смолян Николай Мелемов ще внесе предложение в Общинския съвет зала в сградата на театъра да носи името на Емилия Ованесян.

Кръстьо Кръстев - министър на културата: "Тя е значителна част от моя живот, и като човек, и като творец. С нея започнахме, 25-27 години бяхме тук. Колко много хубави неща са минали през главата ми. И Смолян би трябвало да се гордее, че един такъв човек обрече живота си на града, един такъв творец."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари