Изпращат Денис в последния му земен път с музика

19
Майката на младия изпълнител се срина психически и припадна
Майката на младия изпълнител се срина психически и припадна

В момента е погребението на талантливият поп фолк изпълнител Денис Теофиков, чиято загуба потресе цялата музикална гилдия

За да го изпратят в последния му земен път се струпаха много близки, колеги и приятели на Централните софийски гробища, предаде Блиц.

Смазана от болка, майката на младия изпълнител се срина и припадна. Денис бе изпратен по обичаите на Евангелието, като през цялото време звучеше музика.

Да го изпратят бяха дошли и много колеги от поп фолк бранша, сред които Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Антонио, Александър Робов, Емрах Стораро.

До ковчега е и приятелката на Денис - Алекса, която плака безутешно през цялото време.

На погребението е и Ди Джей Цеци Лудата глава, към когото има упреци, че е тормозил младия изпълнител. Той бе придружаван от солидна охрана, явно притеснен от реакциите към себе си, които продължиха и по време на изпращането на Денис. Колегите му от поп фолк жанра не спираха да го сочат с пръст, определяйки присъствието му като "наглост".

Диджей Цеци Лудата глава: Нямам нищо общо със смъртта на Денис!

Да го изпрати в последния му земен път на погребението дойде и мъжът на поп фолк звездата Емилия - Жорж Башур, който плати и погребението на младото момче.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари