Изпращаме арх. Цвети Русинов в последния му път на 6 март

5
Поклонението ще се състои от 11:00 часа в храм „Света Троица“
Поклонението ще се състои от 11:00 часа в храм „Света Троица“

Поклонението ще се състои от 11:00 часа в храм „Света Троица“

Русе ще се сбогува с известния архитект Цвети Русинов на 6 март, понеделник. Той почина вчера на 69-годишна възраст след продължително боледуване.

Поклонението ще се състои от 11:00 часа в храм „Света Троица“, а погребението ще е от 13 часа в гробищен паркЧародейка“ в Русе, съобщава Русе Медиа.

Новината за кончината на една от емблематичните личности на Русе, дарител и човек с голямо сърце, предизвика огромна тъга у всички, които са го познавали или са имали шанса да общуват с него. Загубата му оставя огромна празнина в сърцата им, но сътвореното от него ще напомня за големия човек арх. Цвети Русинов.

Светла да е паметта му!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари