Изписването на малката принцеса на доктор Енчев

1

Под засилени мерки за сигурност премина изписването на новородената дъщеричка на пластичния хирург Ангел Енчев и Теди Велинова днес по обед, предаде Агенция "ПИК".

Докторът, изваял най-елитните чифтове цици в родния шоубизнес, се сдоби и с наследничка на 6 февруари в 10.40 ч. Велинова роди със секцио в болница "Надежда", като само минути по-късно гордият татко направи и официалната Фейсбук-премиера на малката София Енчева с кадър от родилната зала.

Енчеви баща и син пристигнаха в болницата близо час преди изписването. Старши се появи изтупан в официален костюм и с огромен букет бели рози в ръка, докато наследникът му Филип кръжеше около него с букет от розови балони, каквито прилягат на момиче.

3-годишният батко едва изтрая във фоайето на елитната клиника да се появят майка му и сестра му. А когато това се случи, детето толкова ентусиазирано започна да повтаря на висок глас "София, София, София...", че семейният фотограф се затрудни в увековечаването на вече 4-членната фамилия, заради подскачащото около сестричката си момче.

Бившият модел Теди Велинова демонстрира топ форма само седем дни след раждането. Макар широката връхна дреха да прикриваше формите й, лекарките и сестрите се дивяха на фигурата й и констатираха, че дори още пет деца да роди на д-р Енчев, красотата и сексапилът й са си до ген.

Пред болницата семейството бе очаквано от белия "Мерцедес" GLS, който наскоро хирургът купи на половинката си. За сигурността на колоритната двойка и двете им деца бдяха двама охранители. Те доближиха джипа точно до централния вход на клиниката, а майката с бебето на ръце притича за секунди и се скри зад тъмните стъкла. 

В това време, папараците на ПИК под прикритието на два букета и уж в очакване на друга родилка, успяват да "пробият" охраната на Енчеви и да заснемат операция "Изписване"!

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари