Изоставен автомобил се взриви в Силистра

2
Гръмнала е газовата уредба на изоставения вартбург
Гръмнала е газовата уредба на изоставения вартбург

Гръмнала е газовата уредба на изоставения вартбург

Лек автомобил марка "Вартбург", изоставен на паркинг зад жилищен блок в Силистра, претърпя сериозен инцидент, след като газовата му уредба е гръмнала. Случката се разигра на 23 юни малко преди 18:06 часа, когато е подаден сигнал на телефон 112 за силен гръм.

За щастие, в резултат на инцидента няма пострадали хора, нито са пострадали други автомобили паркирани в близост до бившата гордост на автомобилостроенето на Източна Германия. От полицията съобщиха, че са реагирали на сигнала, но на място не е установен пожар, а също така и щети по паркираните в съседство два леки автомобила.

Вартбург (Wartburg) е марка автомобили, произвеждана в Германия до 1991 година. За съжаление, въпреки колекционерската му стойност на ретро автомобил, тази лека кола видимо вече не подлежи на възстановяване, след като всичките ѝ стъкла са избити от взрива, а задната част на автомобила е претърпяла значителни щети

Полицията смята инцидента породен от техническа неизправност и това напомня за важността на редовната поддръжка и проверка на газовите уредби в автомобилите. Това е от съществено значение за безопасността и предотвратяването на подобни инциденти, предаде Кворум Силистра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари