Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Изоставен автомобил на улица "Студентска"

24
Шести месец тази барака заема паркомясто на паркинга пред блок "Янтра" на улица "Студентска"
Шести месец тази барака заема паркомясто на паркинга пред блок "Янтра" на улица "Студентска"

Шести месец тази барака заема паркомясто на паркинга пред блок "Янтра" на улица "Студентска" в Русе.

Автор: Давид
(Автор: Давид - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    14
    Баща ти
    Ще паркирам и аз пред блока ти, това място не си го платил! Колкото иска ще го държи собственика ако си плаща данъците!!
  • -20
    13
    KOPTORISTAN
    LUD SI CIGAN NOV VNOS NA 20 GODINI
  • 34
    12
    правилата:
    На 08.01.2021 г. в сила влезе ново правило за определяне на излезлите от употреба моторни превозни средства (МПС). Според тези промени, ако автомобил е паркиран на общински или държавен терен, но е с изтекла валидност на последния годишен технически преглед (ГТП) повече от три месеца, собственикът му ще трябва да го върне за скрап по най-бързия начин. В противен случай съответната община започва следната процедура: 1.Специалисти еколози установяват изоставени автомобили, които обикновено са със стари номера или не са минали преглед повече от 2 години. 2.Прави се справка за собственост на автомобила в КАТ. 3.Изпращат се писма на собствениците на превозните средства. Те трябва да декларират дали автомобилът ще влезе в движение или ще го преместят и съхраняват в частен имот, а третата възможност е предаване на колата за скрап. 4.Ако никой не се яви за автомобила след изпращане на поканите, на автомобила се поставя стикер-предписание и след 14 дни Общината има право да репатрира автомобила. 5 След репатриране автомобилите отиват на наказателен паркинг, където собствениците им имат три месеца да ги приберат срещу заплащане на съответните такси. Срокът за това е 3 месеца. 6.Ако собственикът на превозното средство не се яви до три месеца след репатрирането, автомобилът се предава за разкомплектоване, т.е. дава се за скрап.
  • 22
    11
    Инфо
    Не се гледа данъка, а ГТП дали е по-стар от две години!
  • -4
    10
    Спас
    С тези заплати в Русе, за много хора това е автомобил мечта. За крадливите копелета, експолатриращи хората като робовладелци няма да ме разберат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари