Измиват улици и булеварди в Русе до края на април

4
Дейностите се извършват по график от „Нелсен Чистота“ и общинското предприятие „Паркстрой“
Дейностите се извършват по график от „Нелсен Чистота“ и общинското предприятие „Паркстрой“ Снимка: Община Русе

Дейностите се извършват по график от „Нелсен Чистота“ и общинското предприятие „Паркстрой“

Продължава механизираното миене на улици и булеварди в Русе. Дейностите се извършват по график от „Нелсен Чистота“ и общинското предприятие „Паркстрой“.

Специализираните машини използват вода от регистрираните сондажни кладенци на територията на града, като по този начин се намалява многократно разходите за миене, както и тези за поливане на градини, паркове и тревни площи.

До края на месец април предстои ОП „Паркстрой“ да измие булевардите „Тутракан“, „Трети март“, „Васил Левски“ и „Христо Ботев“, както и улиците „Изгрев“, „Филип Станиславов“, „Даме Груев“, „Никола Й. Вапцаров“, „Гоце Делчев“, „Гео Милев“, „Христо Ясенов“, „Студен кладенец“, „Казанлък“, „Еленин връх“, „Цанко Церковски“, „Стрешер планина“ и „Ловеч“.

За същия период „Нелсен Чистота“ ще извърши дейности по измиване на улиците „Зорница“, „Опълченска“, „Слави Шкаров“, „Ради Иванов“, „Михаил Хаджикостов“, „Ганчо Карамаждраков“, „Никола Табаков“, „Тодор Икономов“, „Илинден“, „Стоян Михайловски“, „Александър Хаджирусет“ и „Кап. Петко войвода“.

Община Русе обръща внимание на своите граждани, че миенето ще се извършва при подходящи метеорологични условия и според степента на замърсяване на уличните платна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    daskal
    Какво миене, бе, идиоти?! Запълнете дупките и асфалтирайте, че е някакъв ужас!
  • 8
    6
    До Ушев
    Прав си истината казваш.Имаше един муйльо от към бизнес блока нещо беше.Все яката му черна на врата сигурно и гащите му са биле кирливи,цял град го знае.Абе...остави,ужас.Ами преди ходеха на топлата вода и от там зареждаха до ж.п.прелеза,сега там изникна кооперациика и даже е сложна видимоста на кръстовището,а именно че ограничена.Пътя стесниха и не от любов към пешеходеца или водача на мпс ами за още някой квадрат.Разбира се в Русе винаги "няма проблеми".Ще чакаме чистотата в Русе да е в божии ръце.Поне да не е в Буда,азиатеца.Дано се сетят да мият и да има и препарат с дъх на полски цветя.Предлагат го в Австрия и Холандия.
  • 10
    5
    Мнение
    При тази висока запрашеност на въздуха, всички улици поне веднъж седмично трябва да се мият. Дунава е пълноводен. Водата в реката се за миене на улици става.
  • 16
    4
    Бисер
    Първо да ги асвалтират или запълнят дупките.
  • 4
    3
    Ушев
    Тъй-като си нЕмаме река от която да черпим безплатна вода, а и селяндурите, които " гражданите на малката Виена" си избират за градоначалници са свикнали да се къпят само в неделя(и то не всяка)улиците ще се мият от оня, на който напоследък комунисти и милиционери започнаха много да се молят. За БОГ говоря, а не за Буда Банкята.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари