Измамник събира пари в центъра на Русе

2
40-годишният мъж носи малка прозрачна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев“
40-годишният мъж носи малка прозрачна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев“

40-годишният мъж носи малка прозрачна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев“

Измамник събира пари в Русе, като използва името на фондация „Александър Русев“ и децата с увреждания. За това алармира председателят на фондацията Илиян Русев - Скури. Неизвестният мъж се възползва от каузата за изграждане на водно-рехабилитационен център за деца и младежи със специални потребности, като лъже хората, че набира средства за това.

Според информация от русенци, станали свидетели на действията му, измамникът е мъж на около 40 години, който обикаля централната част на Русе. Той носи малка прозрачна кутия, брандирана с надпис Фондация “Александър Русев“ и със снимка на Илиян Русев - Скури с децата с увреждания, на които Скури помага.

Апелът е да не се дават средства на този човек, а ако някой има информация за него, да съобщи в полицията и при възможност да го снима. Органите на реда са уведомени за измамата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Асан
    Всеки сам си преценя на кой да дава пари 🇹🇷🤣🇻🇳
  • 3
    5
    Ренегат 1
    Да еба скапаните ви корсаджии!!! За чеп на каца за кисело зеле не стават!
  • 1
    4
    Александър
    Да ви еба майката от А1
  • 5
    3
    Gyuti
    Има ли още шарани, да дават пари на такива измамници?
  • 14
    2
    до 1
    и онея цигани със златните ланци и пръстени дето просят пред църква Света Троица и тях трябва да ги разкарат .. специално има един циганин окичен със злато, най-демонстративно си стои и чака да му дават пари... ако толкова няма пари да започне с това да си продаде накитите...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари