Измамник от Русенско влиза на "топло" за 7 месеца

2
70-годишният Д. Д. "гастролирал" из страната и вършел престъпления
70-годишният Д. Д. "гастролирал" из страната и вършел престъпления

Районен съд - Гоце Делчев осъди на 7 месеца затвор 70-годишен измамник, живущ по настоящем в София.

Осъденият Д.С.Д. е роден в Русенско през 1949 година, вдовец, с основно образование и осъждан.

Според справка на съда той е гастролиращ из цялата страна измамник и осъждан за извършени престъпления.

Така на 07.02.2019г., същият се озовал и в Гоце Делчев.

В клон на «Юробанк България», намиращ се на ул. »Бяло море» № 8, чрез използване на преправен документ – лична карта издадена 2011г. от МВР София, същия се явил пред специалист обслужване на клиенти в банката като е направил опит да получи без правно основание чуждо движимо имущество – сумата от 76 506лв. собственост на Р. П. С. от гр. София, с намерение да ги присвои.

Опитът му обаче е останал недовършен и измамата е била разкрита. На място служителите от банката извикали полиция и измамникът е бил задържан.

Освен присъдата „Лишаване от свобода” за срок от 7 месеца, по иззетата от възрастният измамник като веществено доказателство по делото 1 бр. фалшива лична карта, съдът в Гоце Делчев се е произнесъл тя, да бъде предадена за унищожение на МВР София както и направените по делото разноски в размер на 50,20 лв. да са за сметка на обвиняемия.

На 70 годишният измамник Д. С. Д. не е наложено кумулативното предвиденото наказание на основание чл.212, ал.7 от НК, а именно конфискация на част или цялото имущество, поради липса на такова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От утре съм в отпуска! И днес като си тръгвах от офиса, трябваше да мина "странично" през вратата... Усмивката ми не се побираше в касата!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари