Излиза дебютният албум на Криско

1
Тепърва започва моята кариера, пошегува се певецът
Тепърва започва моята кариера, пошегува се певецът Видео: NOVA

Тепърва започва моята кариера, пошегува се певецът

След 16 години на сцена, Криско вече е готов с дебютния си албум.

„Започва моят дебют. Тепърва започва моята кариера. При мен се случи това, че се събраха доста песни с много различни настроения и стилове. Реших да направя албума „Хамелеон”, който излиза на 20 септември”, каза Криско, цитиран от NOVA.

Нямам търпение албумът да излезе. Както 16 години никога не съм правил албуми, сега съм се отпушил за такива. Ще направя втори, който ще бъде на тема „старият Криско”. Това е нещо специално за мен - явление, което хората пожелаха”, обясни той.

Криско разказа, че е пял на сватбата на Боро Първи. „Абсолютно всички имаха стомашно-чревен вирус. И всички върнахме поръчката след това. Беше невероятно”, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Vcxfgh
    Голяма новина!!Няма що!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари