Изкоп по средата на кръстовището на „Олимп“ затруднява шофьорите в Русе

0
Извършват се  изкопни дейности на два етапа, като няма да се затваря кръстовището
Извършват се изкопни дейности на два етапа, като няма да се затваря кръстовището Снимка: Снимката е илюстративна

Изкоп по средата на кръстовището на „Олимп“ затруднява движението от няколко дни в Русе

Дейностите са по проекта на ВиК-Русе и обхващат участъка между бул. „Липник“ и ул. „Н. Петков“, информира Русе Медиа.

Там  се извършват изкопни дейности на два етапа, като няма да се затваря кръстовището, но движението ще бъде ограничено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Бай Хой
    Е ше изтраете малко бе деева...
  • 10
    5
    Нели КОЛЕВА
    Чудя се драги съграждани дали ще доживеем момента,в който Русе няма да се разкопава?Мисля си как ли изглежда от високо?Оказа се,че много от ремонтите се извършват с ниско качество,но защо отговорните общински служители си затварят очите?Трябва ли да се запитаме защо е така-мисля,че-да.
  • 9
    4
    русенец
    Какъвто е Кмета, такъв е и Савов, такави са и изпълнителните на ВиК - неудачници ! Потърпевшите сме ние - Русенци ! Да ги изгоним от Русе и да се свърши вече тази мъка !
  • 15
    3
    служител
    ВиК - Русе се раздава на макс. Някои градове в Украйна ще са по-добре изглеждащи след войната от колкото Русе след работите на ВиК.
  • 22
    2
    русенец
    Добре би било КАТ да хвърли едно око на така наречената "организация на движението", че нищо не е организирано. А за да започнеш СМР е нужно да имаш и програма за регулиране на движението, одобрена от КАТ..Иначе има някакви табели, поставени до самия изкоп, които те информират, че пътят е стеснен. Това поражда хаос при престрояване и т.н. Изобщо и това мероприятие както и всяко друго в Русе, предизвиква хаос и анархия, а след него остават боклуци, кал и дупки по пътищата.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари