Прокуратурата разследва случая с изгорелите момчета край Трън

0
Момчетата са на 18, 22 и 26 години и са от Омуртаг
Момчетата са на 18, 22 и 26 години и са от Омуртаг Снимка: TVnews-Hessen / архив

Момчетата са на 18, 22 и 26 години и са от Омуртаг

Момчетата, открити вчера обгорели в автомобил край Трън, са от Омуртаг. Това стана ясно след брифинг на прокуратурата, предаде БНР.

Те са на 18, 22 и 26 години.

"Открити са телата на трима души и тела на животни. Причината за пожара се установява. Назначената експертиза ще покаже дали става въпрос за техническа неизправност на автомобила или за умишлено запалване. Тримата млади мъже са пребивавали в района, за да търсят трюфели", обясниха от прокуратура в Перник.

Предстои да бъде потвърдена самоличността на изгорелите. Момчетата са пристигнали в Трън в нощта на 19 срещу 20 декември. След като спрели да отговарят на телефоните си, техни близки започнали да ги издирват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    аз
    мафиот гъбар виждал ли си въобще даже и по филмите, а трън не е на другия край на света за 4-5 часа с кола си там, изобщо коментара ти е фаворит за най-тъп коментар на 2022 год.
  • 0
    1
    Хммммм
    Че къде е Трън къде е Омуртаг..... Тези да не ся били някакви псевдо мафиоти????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари