Изгониха топ журналистката Маргарита Михнева от Канал 3

0
Изгониха топ журналистката Маргарита Михнева от Канал 3

Ръководството на "Канал 3" е спряло предаването на Маргарита Михнева, съобщава BPost.bg. От две седмици на практика разследващата журналистка не била на работа в телевизията.„Моите предавания ги спряха ("Конфликти" и "Неудобните", б.р.). Не знам какво означава това. Никой нищо не ми е казал, тъй като не знам всъщност на кого е Канал 3. В момента се излъчват повторения на предаването ми „Конфликти“, заявява журналистката. Тя допълва, че към момента не знае дали е на работа, или е уволнена.

Нямам представа каква ще бъде съдбата на „Конфликти“ и дали въобще "Канал 3" ще се интересува от журналистически разследвания. Това може да каже директорът на телевизията Огнян Димов“, каза още Михнева.

Журналистката се чуди още дали ще получи пари от медията за излъчването на повторенията на авторското й предаване, което се занимава с журналистически разследвания.

На въпрос на BPost.bg уволнена ли е Маргарита Михнева, шефът на "Канал 3" Огнян Димов отговорил: „Маргарита Михнева не е била служител на Канал 3. Няма как да бъде уволнена.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари