Изгонен пушач се върна в боулинг зала с рязана пушка и взе заложници

0
Подробности за заложническата драма в английски град
Подробности за заложническата драма в английски град

Бесен пушач, който бил изгонен от боулинг заради фас, се върнал с рязана пушка, и взел двама заложници от персонала в "Бермуда Парк", Нънийтън, Средна Англия.

Десетки посетители се разбягали, в момента залата е обградена от около 30 въоръжени полицаи, на място са и въоръжени до зъби полицейски спецчасти, блокирани са и всички подстъпи към търговския и развлекателен център „Бермуда Парк“, съобщи Би Би Си, предаде Канал 3.

Това не е терористична атака, а битов инцидент, поясниха от полицията. В Туитър силите на реда помолиха гражданите да избягват района. Край боулинга кацна медицински хеликоптер, полицейски хеликоптери летят над мястото на драмата.

Той е с двама заложници и пушка, само го мернах как води заложник към вратата с пушката насочена в главата му“, написа във Фейсбук свидетел на екшъна, спасил се навън. Зрителите в близкото кино „Одеон“ са затворени вътре от съображение за сигурност, в случай, че стане престрелка отвън.

Според информация, непотвърдена от полицията, нападателят, който пушел в боулинга, бил помолен да напусне залата. Малко по-късно той се завърнал с рязаната пушка, за да си отмъсти на персонала.

"Той се разкрещя: "Разкарвайте се вън!", сподели Лойд Уейтман, който на излизане от тоалетната с двамата си сина, видял, че в залата е останал само един около 40-годишен небръснат мъж, размахващ оръжието си.

Пред "Скай Нюз" местни хора споделили, че нахлулият в боулинга мъж е бивш съпруг или бивше гадже на една от заложничките, които държи вътре.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари