Издириха и глобиха мъжа, дал на детето си да шофира

1
МВР се самосезира след излъчването на кадри с малко момиченце, което шофира автомобил
МВР се самосезира след излъчването на кадри с малко момиченце, което шофира автомобил Видео: NOVA

МВР се самосезира след излъчването на кадри с малко момиченце, което шофира автомобил

Бащата на детето е установен и санкциониран.

За случая сигнализира NOVA. На кадрите се вижда, че детето е на шофьорската седалка и се предполага, че седи в скута на баща си. С помощта на възрастния то управлява автомобила. От кадрите става ясно още, че колата се движи извън населено място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    до 1
    Не знам кой ти беше дал минус, при положение, че всичко което казваш е вярно. Вижда се от видеото, че детето не само не стига до педалите, ами и волана се върти от самия шофьор и това докато автомобилът пъпли. От друга страна словесната диария на Този Красимир Георгиев не можах даже да я изтърпя до края. Кой можел да учи хора да шофират, а кой можел хляб да омеси и прочее глупости. Само за сведение, аз дето не съм авто-инструктор преди години трябваше да давам уроци по шофиране на приятел, който тъкмо си беше купил кола и вече си имаше СПУМПС и беше обучен от истински лицензиран авто-инструктор и да ви кажа нужда от уроци имаше.
  • 2
    2
    Aramco до 1
    Раздухването на дебилни битовизми е с цел спускане на мъгла пред тежките и неудобни за решаване проблеми като корупция, държавна измяна, крупни финансови злоупотреби с обществени средства, разплитане на групи за тежки криминални деяния, вредителство и т. н. и т. н.
  • 0
    1
    За кокошка няма прошка....
    То велик проблем стана, едно малко момиченце седнало у баща си, краката му не стигат до педалите. Държи само волана и се кефи, на някакъв третокласен път, където на един час минава една кола. Бягаме от големите проблеми, седмици наред се занимаваме с незначителните.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари