Изчезна човек на Митьо Очите

0
Приятелката му твърди, че е отвлечен
Приятелката му твърди, че е отвлечен

Юмер Мехмед бе само свидетел срещу бандата, но после стана обвиняем

Юмер Мехмед, обвинен като авер на Митьо Очите, е изчезнал мистериозно в Бургас, твърди приятелката му Габриела Атанасова, която е подала сигнал в полицията.

Тя се притеснява, че той може да е бил отвлечен и животът му да е в опасност, пише вестник Труд.

За последно Юмер е бил видян на 4 август малко преди 15 ч. Той ръководел бригада от строителни работници и бил на обект на ул. “Иван Богоров” в центъра на Бургас. Около 14:50 ч колегите му чули как се уговоря да се срещне с някого на паркинг наблизо. Оттогава никой не го е виждал. Габриела му звъннала час по-късно, обаждането било прието, но се чувал само шум. Жената смята, че приятелят й е натиснал случайно копче на телефона, който е бил в чантичката му. Около 17 часа вече сигналът бил свободно, но никой не отговорил. След това телефонът вече бил изключен.

Юмер Мехмед от 7 месеца е с мярка за неотклонение “подписка”. Той е подсъдим като член на групата на Митьо Очите, който преди месец бе пуснат под домашен арест с гривна. В началото на разследването срещу несебърския бос Юмер бил само свидетел, но по-късно получил обвинение като човек от бандата за разпространение на дрога, палежи и рекет.

През 2019 г. Юмер бе обявен за кратко за издирване и арестуван в Слънчев бряг, защото единствен от обвиняемите не се яви на заседание по делото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари