Александра Кръстева е новата "Мис България"

2

Короната отиде при 19-годишната "Мис София" 

16 претендентки от цяла България се бореха за приза "най-красива българка".

Най-вълнуващата част от конкурса бе награждаването - короната отиде при "Мис София" - Александра Кръстева, съобщават във Facebook организаторите на конкурса.

Новата "Мис България" е на 19 години и е висока 175 сантиметра.

Кандидатките бяха от различни градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазарджик, Шумен, Пордим, Враца, Плевен, Русе, Берковица, Кърджали, Свиленград, Сливен и Хасково.

Момичетата са на възраст между 18 - 25 години и едно от изискванията в конкурса, освен физическа красота и интелект, бе да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.

Конкурсът се проведе в три кръга. След трети кръг имаше селекция и останаха само 10 претендентки. Те отговаряха на различни въпроси, някои от тях, свързани с наболели теми от обществения живот като войната в Украйна, опазването на околната среда, проблема с бездомните животни в България, но и на по-развлекателни - като това как се поддържат в добра форма.

Първа подгласничка стана "Мис Шумен" - Никол Иванова на 18 години. Втора подгласничка "Мис Пловдив" - София Папукчиева на 20 години. Трета подгласничка "Мис Бургас" - Йоана Стефанова на 20 години. Наградата "Мис България International" грабна претендентката от Варна - Яна Стефанова на 22 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Теодор Илиев
    Много поздрави и да сте много щастливи със тази награда и да вие честита!?
  • 7
    4
    colibri
    Ако не бяха написали възраста на победителките щях да си задам следният ? - на колко години са участничките? Тежък грим, рокли, които ми се струва , че са подходящи за друг вид конкурси... Вижте лицето на победителката...
  • 6
    3
    Народа
    Ебааахти коня! Тази ако е красива аз съм най - богатия човек на вселената! Мис ДЪЛБОКО ГЪРЛО С ГЪЛТАНЕ ДА!
  • 10
    2
    daskal
    Приличат на това, което са - чалгарки.
  • 10
    1
    краниста
    до една приличат на лелички. млади девойки. а победителката прилича на подпухнала алкохоличка. ужас са
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари