Изборите в Русе започнаха! Но трудно се диша!

2
Намесата на депутати и кандидати за общински съветници в протеста за чист въздух възмути русенка
Намесата на депутати и кандидати за общински съветници в протеста за чист въздух възмути русенка Снимка: Dunavmost

Намесата на депутати и кандидати за общински съветници в протеста за чист въздух възмути русенка

Депутати, кандидати за общински съветници и кметове изпъстриха протеста срещу отровния въздух, който вчера се проведе в Русе. Акцията, набрала скорост от социалните мрежи, се хареса на някои кандидати и действащи депутати от политическия спектър в Русе като възможност да покажат загриженост и да обещаят по-чист въздух за Русе. За съжаление обаче, грозна свада между хора с пристрастия към една или друга политическа сила хвърлиха сянка върху гражданската инициатива.

Появата на местни политици по-скоро огорчи и възмути протестиращи, става ясно от разказ на свидетелка. Русенка разказва, че депутати са били освиркани, както че се е стигнало до физическа саморазправа между привърженици на различни политически сили.

Публикуваме нейният разказ с минимална редакторска намеса:

"Тази вечер бях на протеста - Русе иска да диша. Добре замислен, лошо реализиран. Не мислех да пиша, защото изключително много уважавам организаторите. Но един човечец ме провокира и ще кажа истината. Бяха поканени местни депутати, кандидати за съветници и естествено гражданите. Дойде групата на "Възраждане", едни със знамена, други с обозначителни тениски. Стояха и слушаха. Депутат Златанов беше настойчиво поканен да вземе отношение. Когато започна да говори, група озверели граждани започнаха да го освиркват. Странно поведение, докато не се оказа, че са привърженици на друг депутат от ДБ-Иван Белчев. Стигна се до физическа разправа, като свирачите посегнаха на жена от "Възраждане". Грозно и недопустимо. Изборите в Русе започнаха! Но трудно се диша!", е изводът на русенката, участвала в протеста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    мърляча
    На Златан Златанов -Лудия му взеха микрофона,когато ръсеше простотии,а той гледаше като насрано дете майка си.
  • 4
    9
    ППДБ
    ПриродноПростиДеБили
  • 5
    8
    Мнение
    Златанов, Психото, един ром и още 7-8 бяха на протеста за да се снимат, може би да извлекат политически ползи и като не им се получи, взеха да правят провокации, да се държат нагло с околните. Добре би било да видим това ли са им кандидатите за общински съветници , защото на плаката за кмет е Копеиката, а не Златанов. Кой са личностите зад Възраждане Русе и защо русенци не ги виждат даже на снимка, ама са длъжни да гласуват за тях?
  • 5
    7
    Истината
    Тази статия е поръчкова. Дунав мост КОГО лъжете и изкривят е фактите?1000 човека бяха там и 90% освиркаха Злати, защото взе микрофона и започна да бълва глупостите на Възражда, а не какво мисли и е направи като депутат за този проблем. Физически сблъсък имаше с него и бивши фенове на Възраждане. Както ще манипулирате хората, то поне да нямаше толкова свидетели.
  • 12
    6
    начо
    За кой кандидат кмет да гласувам не съм решил, но много ми се иска да не е Пенчо Милков.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари