Избери око и разтълкувай подсъзнанието си

4
Визуалните данни, събрани от очите, се филтрират именно чрез подсъзнанието
Визуалните данни, събрани от очите, се филтрират именно чрез подсъзнанието

Някои хора вярват, че очите са прозорец към душата. Буквално и преносно може би това е истина.

В крайна сметка, функцията на окото е да наблюдава и събира визуални данни за света около нас, пише Мила. Това се филтрира първо чрез подсъзнанието, което е отговорно за съхраняването и извличането на събраната от нас информация. Докато стигнат до съзнанието ни, всички тези входящи данни вече са били филтрирани, за да се поберат в програма, съответстваща на нашето възприятие за нас самите и за заобикалящата ни околност.

Изберете око и разберете повече за подсъзнанието си.

1. Духовен глад

Чувствате се гладни, но не и за физическа храна, а за духовна. Това горещо желание за връзка с вселената ви призовава да откриете нови преживявания и да се отдадете на нови приключения. За да продължавате уверено в живота си, трябва да се научите да прощавате на вашето минало. Следвайте тази страст и ще се почувствате живи.

2. Били сте тук и преди

Вие сте на крачка от това да бъдете наречени "духовната енциклопедия". Многото ви предишни прераждания са ви направили склад за знания. Животът ви е труден, но има своето очарование. Разпръснете знанията си навсякъде, където и да отидете, и ще се окажете способни да блеснете в собствения си живот и в живота на другите.

3. Лечителят

Вашата аура блести ярко. Колкото по-естествено й се отдавате, толкова по-големи са възможностите за повишаване на вашите естествени вибрации. Тази вродена светлина ще излекува хората, до които се докосвате. Споделете вашите лечебни сили със света и разпространявайте светлината навсякъде, където отивате.

4. Философът

Умът ви постоянно е вдъхновен от нови идеи и проекти. Често може да се чувствате изгубени, но истината е, че сте на прав път. Не гледайте на грешките като на житейски уроци. Повярвайте в себе си и ще продължите да вървите напред със своето духовно пътешествие.

5. Фокусникът

Сдържани и недостижими, вие сте загадка, загърната в мистерия. Криете твърде много информация от хората и заради това си качество ви намират за по-привлекателни от останалите. Дори и да не правите това нарочно, то е част от вашия живот. Бъдете себе си и не позволявайте на околните да ви променят според калъпите си.

6. Старата душа

Вие сте били на земята много пъти. Виждали сте неща, които идват и си отиват, и вече не търсите онова, за което другите ламтят. В това прераждане обаче не сте сигурни в смисъла и целта на съществуването си, а това може да доведе до липса самочувствие. Време е да намерите своя собствен път, собствената си светлина.

7. Нощната сова

Тъмнината е дом за вас. Сенките са ваши приятели. По рождение сте „илюзионист“ и разкривате на околните само това, което искате да видят. Не променяйте - правете точно това, от което се нуждаете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари