Иво Кирков е най-младият член на "Менса България"

6

Иво Кирков публикува снимка със сертификата за членство в "Менса България" и благодари на своята учителка

"Приеха ме в Менса България и съм много, много щастлив! Благодаря сърдечно на всички и специално на моята учителка д-р Илияна Ермолина!" Това написа в своя фейсбук профил Иво Кирков - познат ни от малкия екран с ролята си в сериала "Откраднат живот".

Да получите персентил 99 означава, че ако на същия тест за същото време се явят 100 човека, вие ще сте се представили най-добре. Това е максималният възможен резултат на този тест. Именно най-високият резултат получава Иво Кирков на теста на "Менса". Към датата на явяване Иво е на 9 години и 5 месеца, което го прави най-младият член на Менса България.

Менса е международната организация на хората с висок коефициент на интелигентност (IQ). Към датата на явяване Иво Кирков е на 9 години и 5 месеца, което го прави най-младият член на Менса България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    до 2
    Дано родителите му се погрижат да му дадат шанс в живота някъде другаде, където ценят умните хора. Защото България не е такава страна.
  • 6
    2
    Браво!
    Страхотен Иво! Дано държавата се погрижи да остане в България!
  • 10
    1
    Петя
    Поздравления! Такива деца са бъдещето на България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари