Иво Инджов: Шефката на СЕМ показа крайно неадекватно поведение по БНТ

0
Соня Момчилова се изживява като ПР на Емил Кошлуков, а Георги Любенов като неин защитник
Соня Момчилова се изживява като ПР на Емил Кошлуков, а Георги Любенов като неин защитник Снимка: Иво Инджов / Facebook

Соня Момчилова се изживява като ПР на Емил Кошлуков, а Георги Любенов като неин защитник

Шефката на СЕМ Соня Момчилова, пратена там от президента Радев, с крайно неадекватно поведение по БНТ1 :

- Българските журналисти са едни от най-защитените, SLAPP делата срещу тях не дават краен резултат, декламира Момчилова. Ами добре, че не дават, но проблемът е съвсем друг - делата шамари, както и други, неквалифицирани като такива, но пак за крупни суми, се използват като бухалки срещу журналисти и медии; тези дела могат да ги парализират за дълго време. Момчилова не за първи път казва, че няма проблеми със свободата на медиите в България.

- След това Момчилова поздрави БНТ1 в лицето на Любенов, че правят телевизия, каквато трябвало да се прави - или нещо такова... Шефката на регулаторния орган се изживява като ПР на Кошлуков, който е на път да изкара цял мандат в условията на изтекъл мандат... Затова сега Любенов пък играе ролята на неин защитник срещу исканията за оставката й.

- Момчилова през няколко изречения жигосва фактчекърите...

- Защитава отново Волгин. Тръгнал към политиката - защото натискът върху него не му бил оставил друг избор...

- Говори за 'холокост", че "изгаряме душите на младите хора", за християнската цивилизация и т.н.

Само за едно Момчилова е права - че рекламата на хазарт трябва да се забрани (ефективно). Но след като си компрометиран по всички останали линии, кой да те подкрепи сериозно за важните неща?

Иво Инджов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    пак ли
    ПП-ейски рев?!? Как не се усещате бе!
  • 2
    2
    Къна
    "...после "удари" шефа на тв Русе..."??? Защо такава омраза към един истински журналист, какъвто е Калчо? Какво не му харесвате - млад, перспективен, обещаващ. Баш професионалист.
  • 4
    1
    азбукарче
    Хвани СЕМ, "удари" генералния на БНТ, после "удари" шефа на тв Русе.....Навързана работа, както Асен Агов казваше, вървят след победителите, но от време на време се объркват кой е победителят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари