Ивинела Самуилова представя книгата си „Къде отиваш, пътнико?” в Русе

0
Ивинела Самуилова представя книгата си „Къде отиваш, пътнико?” в Русе

В събота, 5 юли, книжарница "Хермес" ще бъде домакин на представянето на книгата "Къде отиваш, пътнико". Творбата ще представи авторът, Ивинела Самуилова.

„Къде отиваш, пътнико?” е големият въпрос на земното ни битие. Изборът на съществуването ни. Да бъдем пътник - пилигрим на живота и радостта, тръгнал към Бог и вечността или „пътник” - отчаян смъртник, поел към небитието. Човек, който се влачи през живота си като жив труп или такъв, който живее с радостното удивление на възкръснал мъртвец.

В „Къде отиваш, пътнико?” Ади е поела предизвикателството да отиде много далеч. Открила, че както в любовта, така и в живота човек сам създава бариерите, които му пречат да живее пълноценно, в новата история тя се оказва изправена пред най-голямото предизвикателство: да разбере какъв е смисълът да живеем, след като ще умрем.

„Не е случайно, че завърших тази книга на Великден. Възкресението като личен факт означава да съживиш сърцето си. А да съживиш сърцето си означава да можеш да обичаш”, добавя авторът към краткото представяне на книгата си.

Ивинела Самуилова е автор на романите „Животът може да е чудо”, „Ако животът не е чудо” и „Жената, която търсеше любовта”. По думите на читатели, книгите на Ивинела Самуилова са „завладяващи и провокиращи”,”жизнени, пробуждащи и мотивиращи”, „не робуват на клишета”, „действат като терапия”, „променят отношението към живота”, „зареждат, учат и вдъхновяват”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари