Ивет Стайкова: Употребявах много дрога, всичко ми е черна мъгла!

0
Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна, никога няма да си простя, заяви момичето, обвинено в убийството на баба си
Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна, никога няма да си простя, заяви момичето, обвинено в убийството на баба си Видео: NOVA

Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна, никога няма да си простя, заяви момичето, обвинено в убийството на баба си

19-годишната Ивет Стайкова, обвинена в убийството на баба си - актрисата Виолета Донева заяви, че всичко около престъплението ѝ "е обвито в черна мъгла".

Пред съда младото момиче разказа, че от ранното си тийнейджърство приема наркотици, в следствие на което е получила различни психични проблеми. Тялото на убитата актриса бе намерено в дома ѝ на 22 октомври миналата година, след като нейни приятелки разтревожени се обаждат на сина ѝ, бащата на Ивет. Според прокуратурата Виолета Донева е намушкана с нож 54 пъти.

"На 14 години започнах да взимам трева, пробвах LCD и амфетамини. Арестуваха ме на 15 години с трева, когато и нашите се разделиха. Зарадвах се, защото постоянно се караха, с майка ми се изнесохме при баба ми и дядо ми. Една вечер й казах, че ще е самоубия, ако не живея сама. Преместих се в "Лозенец" при едно момче, където смесвах по пет-шест вида наркотици и дизайнерски дроги. Взимах огромни количества и ги комбинирах, след това припадах", сподели Ивет, цитирана от "Дарик".

Когато оставала без дрога, девойката изпадала в паника. Започнала да чува гласове и да има параноични халюцинации. "Повечето пъти, когато изпадах в агресия, не помнех нищо след това и чувствах огромно чувство за вина, но взимах още дрога. Мама ме насърчи да отида на психиатър. Разказах му какво чувам и виждам. Диагностицира ме сме с параноя и метаамфетаминова психоза. Обещах на психиатъра, че когато стана на 18 години ще вляза в комуна, за да се изчистя от наркотиците", добави обвиняемата.

Следват отново проблеми с близките, Ивет продължава да бъде агресивна и заплашва семейството си, че ще сложи край на живота си. "Исках вниманието и спокойствието което никога не съм имала. Имах тежко детство, често изпадах в истерии. След като излязох от лудницата баба и дядо ме настаниха, една вечер се счупи едно стъкло и ме изгониха. Бях сама като куче. Всички ме изоставиха. Виктор ме приюти. Взимахме гъби, пико, кристали, дизайнерски дроги и нов вид кристали, халюциногени, трева. Хвърлих се от четвъртия етаж, халюцинациите бяха ужасяващи. Настаниха ме в болница", спомня си още Ивет.

Малко след това я настаняват при Виолета Донева, която Ивет нарича баба Вили. "Разбирах се идеално с нея. Няколко дни пуших само трева. Но не издържах дълго, имах само гъби и картон в себе си. Пак започнах да чувам гласове, уплаших се, след това всичко ми е черно. Толкова съжалявам за случилото се, искам да я върна, никога няма да си простя", заяви още в съдебната зала подсъдимата.

Тя бе категорична, че не е разбирала какво се случва по време на убийството на баба ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    daskal
    До 1 - Вики, имате много романтична представа за лудницата. Лудите са сред нас, по улиците, в къщите и апартаментите. Никой не ги лекува. Много от тях нямат средства за терапия.
  • 9
    1
    Вики
    Вместо в затвора, в лудницата... Оттам няма излизане!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари