Ивет Горанова грабна два златни медала на турнир в Румъния

0
Олимпийската ни шампионка в каратето спечели титлите в категория "кумите" до 55 кг и Open
Олимпийската ни шампионка в каратето спечели титлите в категория "кумите" до 55 кг и Open Снимка: Личен архив

Надпреварата се проведе в Букурещ

Олимпийската ни шампионка в каратето Ивет Горанова спечели два златни медала от 19-то издание на международния турнир по карате за всички възрасти в Букурещ, Румъния.

Надпреварата в румънската столица се проведе в неделя, като Горанова грабна титлите в категория "кумите" до 55 кг и Open, информира БГНЕС.

В състезанието се включиха общо 1400 състезатели от България, Румъния, Молдова и Украйна, а нашата страна имаше представители от 12 клуба.

Сред официалните лица от България беше и вицепрезидентът на родната карате федерация Русалин Русалинов и личният треньор на Ивет Горанова Ангел Ленков.

Най-добре от българските клубове се представи карате клуб "Цанев", който спечели общо 45 медала - 14 златни, 12 сребърни и 19 бронзови, с което зае и първо място в класирането. Карате клуб "Самурай" е на 8-ма позиция с 4-4-10, клуб "Етър Велико Търново" е 11-ти с 4-1-0, а "Петромакс Плевен" заема 15-то място с 3-3-5.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари