Иван Шишков: Проверките на магистралите не са били политическа атракция

1
Целта е била да се знае на кои магистрали какви ремонти трябва да се направят, заяви арх. Шишков
Целта е била да се знае на кои магистрали какви ремонти трябва да се направят, заяви арх. Шишков Видео: NOVA

Целта е била да се знае на кои магистрали какви ремонти трябва да се направят, заяви арх. Шишков

"Въпреки че беше коментирано, че ние сме спрели строителство на всички магистрали, ние на практика отпушихме отново строителството на магистралите в България". Това коментира бившият регионален министър арх. Иван Шишков. По думите му не по вина на служебния кабинет те са били спрени, а поради липсата на процедури и подробни строителни планове, предава NOVA.

Той коментира и решението на сегашния регионален министър да смени шефа на АПИ заради обществени поръчки за 4,7 млрд. лева: "Буквата на закона спрямо началото на процедурата и спрямо цялата процедура е спазена".

"Това, което съм искал от АПИ в месеците назад, е максимално бързо да направят поръчките, за да може пътищата в следващите години да бъдат поддържани правилно", посочи Шишков.

"Ние успяхме да оставим в наследство и анализ на състоянето на пътищата. Всички тези проверки на състоянието на магистралите не са били въпрос на политическа атракция от моя страна", коментира още той. По думите му целта е била да се направи анализ на състоянието на пътищата, за да може сегашното правителство да знае на кои магистрали какви ремонти трябва да се направят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    браво на иван шишков!
    иван шишков е един наистина успял човек - доживял да си оправдае фамилното име и да докаже че го заслужава
  • 0
    1
    Jiouyt
    И този обещава,обещава,че магистралата Русе- В Търново ще започне през м.септември,но сега ще започне участък от гара Бяла до Вардим! И какво,- русенци пак са излъганото овчарче!!! Най собре да блокираме пътя, и дано някой се сети,че и тук живеят хора! София не е България!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари