Иван с първи коментар, след като напусна "Х фактор"

0
Това не е краят!
Това не е краят!

Иван Димитров напусна предаването "Х фактор" след вчерашното си изпълнение.

Участникът на Криско попадна на елиминации заедно с ослепителната Вирджиния, която е последният представител от отбора на Заки.

Двамата бяха сочени за фаворити в шоуто и музикалният дуел бе труден. Все пак Заки, Саня и Любо гласуваха Джини да продължи напред.

Иван примирено благодари на зрителите на подкрепата и похвали опонентката си.

Рано тази сутрин той откровено проговори за шоуто.

Ето какво написа в социалната мрежа.

"Искам за пореден път да се поклоня пред всички вас! Благодаря ви, че бяхте зад мен, че цените това, което правя, за вас е! Но това не е краят! Не съм тъжен, няма за какво да съм, карахте ме и продължавате да ме карате да бъда, безкрайно щастлив, защото за един артист, това да има хора, които стоят зад него е нещо уникално! GINI / Virginia Sabeva е една ОГРОМНА певица, която искам да не спирате да подкрепяте, защото таланта и е точно толкова красив, колкото и самата и личност! Благодаря и на журито, защото без тяхната критика никога нямаше да знам, какво е след като паднеш да се изправиш, на целия екип, които стоеше зад мен и правеше тази приказка X Factor Bulgaria още по-незабравима. А най-огромните благодарности са към моят ментор - най-добрият ментор Krisko! Обичам ви!"

Под поста му заваляха хвалебствени коментари за представянето му в шоуто:

"Беше уникален! А това е само началото... Бъди много здрав.. А успехите тепърва предстоят.. Поздравления за невероятното представяне!", "Ти си млад, ти си талантлив... Тепърва изкачваш стълбите на живота! Благодарим ти, че ни представи толкова достойно! В нашите сърца точно ТИ си победителят!", а някои заподозряха измама в шоуто: "Всичко е измама. Саня успя да си изиграе ролята перфектно, като те отстрани. Така нейните момичета ще се с справят по лесно Вирджиния. Ти си Иване най-добрият глас!Не спирай да се бориш момче! Успех занапред!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари