Иван Нейков почина внезапно

2
На 68-годишна възраст внезапно почина Иван Нейков, съобщи съпругата му Светлана Нейкова
На 68-годишна възраст внезапно почина Иван Нейков, съобщи съпругата му Светлана Нейкова

На 68-годишна възраст внезапно почина Иван Нейков, съобщи съпругата му Светлана Нейкова

Иван Нейков е роден на 17 април 1955 г. в Хасково. Завършва право в Софийския университет и до 1990 г. е инспектор-юрист в Главната инспекция по труда.

Между 1990 и 1997 г. Иван Нейков е последователно завеждащ правен отдел в КНСБ и в същото време заместник-председател на синдиката. През 1997 г. е назначен за министър на труда и социалните грижи в служебния кабинет на Стефан Софиянски. Остава начело на министерството, вече преименувано на Министерство на труда и социалната политика, и в последвалото правителство на Иван Костов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ф16
    И ква я мислехме каква стана.Радетелят на ниските пенсии....работете 45 год с осигуровки,и ся какво личен пример взехме пенсия 3 години.Нещо ми се струва прецакване с това да ми вземат осигуровки 45 год ...Както и да е...да си я харчи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари