Иван Иванов: ПП-ДБ тръгнаха с голяма заявка за „изчегъртане”, а влязоха в добре скрепен брак

0
По думите му те са най-големите губещи
По думите му те са най-големите губещи Видео: NOVA

По думите му те са най-големите губещи

Губещи ще бъдат българските граждани. Нищо добро не очаква никого. Тази агония е може би по-добре да приключи час по-скоро. Това, което виждаме, води до изводи, че отиваме на избори „две в едно”. Най-губещи са ПП-ДБ, защото тръгнаха с голяма заявка за „изчегъртане” а влязоха в един добре скрепен брак. Виждаме само как те се пазарят”. Това заяви депутатът от БСП Иван Иванов в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS по повод напрежението в управляващата "сглобка".

Той не вижда как може да се сформира друго мнозинство в настоящия парламент. „ГЕРБ по-скоро няма да го позволят”, каза депутатът от опозицията. Той припомни, че на Национален съвет на неговата партия са дали негативна оценка на всички в настоящия кабинет.

От изслушването на военния министър Тодор Тагарев не били доволни нито от БСП, нито от ГЕРБ, каза депутатът от левицата. Вижте изявлението на френския президент Еманюел Макрон какъв голям резонанс предизвика в цяла Европа, призова той. „Помним изявлението на Словакия Роберт Фицо, който каза, че е разглеждал такива документи и буквално е уплашен от това, което е прочел в тях. Той е премиер на страна-членка на ЕС и чете тези документи”, каза Иванов.

По думите му няма логика да се открива втори фронт на агресия в Приднестровието. „Това е изключително опасно”, заяви народният представител по повод исканата подкрепа от Русия от страна на Приднестровието. Това е опасно, защото е близко до България, има и българска диаспора. „Беше повдигнат въпроса, че тя не е защитена. Нашето мнение е, че България трябва да е крайно далеч от подобни конфликти”, допълни Иванов.

Относно информацията, че със самолет са върнати в България мигранти с изтекли присъди, депутатът каза, че информацията е била поднесена неясно. „Дъблинският регламент беше обявен за неработещ, но се оказа, че за България работи”, допълни Иванов.

Той не очаква да има разцепление в партията, нито наказания за членовете на Софийската организация на БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    не ми дреме
    за БКП, ама ПП-ДБ баш си е на умиране
  • -4
    1
    БКП Умре
    Ибанчо, то и вие кумундялчетата тръгнахте на брак с "вгъZZраждане" ама от страната на булката столетница, дето никой не я иска! Айде в небитието, кумунярчета жалки! _)_
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари