Иван Иванов: Поздравявам г-н Милков за резултата!

3
Пожелавам на новоизбрания градоначалник да намери сили, за да изпълни всички дадени обещания, заяви Иванов
Пожелавам на новоизбрания градоначалник да намери сили, за да изпълни всички дадени обещания, заяви Иванов Снимка: Facebook

Пожелавам на новоизбрания градоначалник да намери сили, за да изпълни всички дадени обещания, заяви Иванов

"Благодаря на всички, които ми гласуваха доверие днес! Поздравявам г-н Милков за резултата!

Всяка една среща, всяка една подадена и стисната ръка, всеки един разговор по време на кампанията, показа на мен и екипа ни, че Русе се нуждае от промяна. Ние бяхме силен и достоен опонент. Такива ще бъдат и общинските съветници на ГЕРБ в местния парламент. Убеден съм, че те ще работят единствено и само в интерес на хората в община Русе, както винаги са го правили.

Пожелавам на новоизбрания градоначалник да намери сили, за да изпълни всички дадени обещания и поети ангажименти, да работи за всички граждани, без значение дали са гласували за него или не са гласували изобщо. Защото тези, които не успяха да намерят мотивация да стигнат до урните, не бива да бъдат отразявани само като статистика, а като хора, чието доверие е изгубено и трябва да бъде спечелено отново! Дано!", допълни още загубилият надпреварата за кмет на Русе Иван Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    До 13ти
    Понеже си запознат, а си жив - явно не си бил от интелигенцията. А от прост човек какво можеш да научиш, освен простотии!?
  • 0
    14
    до запознатия
    ами вие го изчистихте дядото, като турихте внуче син и племанник на висши кадри на ДС за кмет на София, пенчо срещу него да бяга не може го стигна на рода!
  • 3
    13
    Запознат
    Някой нещо за дядото на Пенчо избил интелигенцията на Русе ще каже ли
  • 8
    12
    До мускетаря
    Да, целия град се чудеше на тъпотията на ГЕРБ в очакването им павликенския академик да им е кандидат за кмет. На какво основание. За това, че преди години с активната намеса на някои фактори от ГЕРБ се изпрати спезиален въздушен транспорт и му спасиха живота, за това ли? Абе хора, - академика е комунист, а при комунистите няма благодарност и почтеност. Даже половината от гостите на всенародните тържества на 15 август за рождения ден на павликенския академик очакваха пристигането на Бойко Борисов. Този интересчия приемаше Даниел Вълчев, Меглена Кунева, даже направи Меркел доктор хонорис кауза на тракторния ВУЗ. то не беше посещение на Франс Тимерман.
  • 5
    11
    до 6
    Пише се кОтило, произлиза от кОтка , от окОтване. Другото не ти го разбрах, но нейсе.:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари