Иван Христанов: Таки си върна царството

0
"ГКПП "Капитан Андреево“ е каналът за трафик на наркотици към Европа", заяви бившият зам.-министър на земеделието
"ГКПП "Капитан Андреево“ е каналът за трафик на наркотици към Европа", заяви бившият зам.-министър на земеделието Снимка: bTV

"ГКПП "Капитан Андреево“ е каналът за трафик на наркотици към Европа", заяви бившият зам.-министър на земеделието

"Охраната ми падна, защото за пореден път показах известно непокорство. Не знам мотивите, за които ми назначиха охрана. Назначаването на охраната винаги идва от НСО, където се осъществява комуникацията, но това е протокол, в който се настоява този тип дейност да не бъде разкривана, защото могат да бъдат заплашени и други лица." Това каза бившият зам.-министър на земеделието Иван Христанов по bTV.

Видях съобщение, че БАБХ е изкупила оборудването на лабораторията на „Капитан Андреево“, което е необичайно, защото те казват, че са изкупили бизнес. Най-вероятно те са закупили само едно оборудване, което струва около 3 млн. лева. Там е реализирана една изключително хубава премия от 7 млн. лева и то за компания, която колегите от службите ДАНС и ГДБОП обвързаха с Ами. Върнаха мафията. Ние я махнахме, обърнахме я с хастара нагоре“, допълни той.

Фирмите, разположени незаконно на границата, събират кеш. От НАП казаха, че когато има държавни помещения, дадени за критична дейност и са настанени 2-3 фирми, винаги разкриват, че това са „перачниците“ на всичкия кеш, който минава през корупцията, каналите за наркотици, мигрантите – всичко това те трябва да го прекарат“, разкри бившият зам.-министър.

"В продължение на 10 години там е имало също чужди служби, но всичко е било прикривано. Единственият начин това да стане е на високо министерско ниво. Всичко трябва да бъде приведено в нормален вид, докато траят проверките, след това отново да си ги върнат. Тези хора се държаха като мутри. Те не бяха забелязани в продължение на 10 г. – все едно са невидими. Хем гарантират камионите, хем, че пратките с наркотици ще минат. За пореден път виждаме, че когато държавата не иска да направи нещо, не го прави. През 2022 г. ние показахме, че с един екип от пет души успяхме да свалим цялата тази мафиотска структура", каза още Иван Христанов.

"ГКПП "Капитан Андреево“ е каналът за трафик на наркотици към Европа. Вече можем да кажем: Таки си върна царството. Таки ще вземе парите. Въпросът е с коя политическа върхушка ще ги дели“, запита той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Vhgfte
    Шарлатаниите на ГЕРБ иДПС нямат край! Как иначе ще купуват избори? Трябват много пари! Толкова години, не се наядоха! Тащава наглост и през комунизма не сме имали! Нещастници!!
  • -4
    1
    ААААААААААААААА
    Статията не е нужно да се чете. Това е част от предаването на онази с лице на плъх - цъцка. Тя ежедневно кани пепе-дебейци (антибългарски политици, които служат на тумора сащ и работят само срещу България). Предаването на цъцка е пропаганда на дезинформация и масови лъжи. Как не се реши да покани обикновен гражданин, който да си каже как живее и прочие, а цъцка кани само политици - американски диверсанти от пепе-дебе (а те мразят България, мразят християнството).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари