Иван Гешев ще закуси с Джо Байдън

0
На събитието във Вашингтон ще присъстват общественици и публични фигури от повече от 100 държави
На събитието във Вашингтон ще присъстват общественици и публични фигури от повече от 100 държави Снимка: БГНЕС

На събитието във Вашингтон ще присъстват общественици и публични фигури от повече от 100 държави

Главният прокурор Иван Гешев ще участва в 71-ата годишна Национална молитвена закуска, давана от американския президент Джо Байдън, предаде БНТ.

По традиция събитието се провежда всеки първи четвъртък на февруари, който тази година се пада на 2-и, и се открива с приветствие от президента.

На събитието във Вашингтон ще присъстват общественици и публични фигури от повече от 100 държави, които споделят общи морални и духовни ценности. Първата молитвена закуска се е провела през 1935 г., когато представители на местния бизнес отправят молитва в кризисен за района момент. По-късно молитвени закуски започват да се организират във всички американски щати.

Националната молитвена закуска дава възможност за изграждането и укрепването на лични отношения между водещи американски политици, общественици и лидери от страни от целия свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    ...
    какви "духовни" цености споделят лгбт уроди на постове в правителството там ? поне да не ги наричат духовни и морални.
  • 9
    5
    Гошо куче лошо
    4 ми го взе от устата направо. Така е написано все едно ще спят заедно и после пак заедно ще закусят. Пък те просто канят една камара шушляци, после като се върнат обратно по дупките си, да имат да разправят кво било и как било по Америката.
  • 9
    4
    Ха-ха-ха!
    Байдън няма как да разбере, че на тази закуска, на която ще присъстват повече от 500 човека, е и нашата Бръсната Кратуна с Каскета, която американски сенатор обяви за опасен не само за България ,но за ЕС, НАТО и въобще за демокрацията в Европа и света! Всъщност, излезе информация, че закрилникът на мутри, мафиоти и герберастки престъпници, ограбили и съсипали България, отива в Щатите, за да получи лично "писмото" ,което му е написал "Магнитски"!!
  • 7
    3
    LOL
    В смисъл, че ще го схруска за закуска?
  • 9
    2
    123
    Да вземе Банкянския толуп със "Сахера" :)))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари