Иван Гешев: Парламентарната комисия за Мартин Божанов - Нотариуса е една димка

0
Бившият обвинител №1 отрече да е посещавал клубовете SS или ресторанта „Осемте джуджета“
Бившият обвинител №1 отрече да е посещавал клубовете SS или ресторанта „Осемте джуджета“ Видео: Euronews Bulgaria

Бившият обвинител №1 отрече да е посещавал клубовете SS или ресторанта „Осемте джуджета“

Парламентарната комисия за разследването на обстоятелствата около казуса с Мартин Божанов-Нотариуса е една димка, която цели политически ефект и вероятно да прикрие политическата глава на корупцията в България, защото мафията се ръководи от политиците. Това е единствената цел на тази комисия и неслучайно не я разшириха в посока Алексей Петров и въобще проблемите в съдебната система.“

Това заяви в студиото на „Добро утро, Европа“ бившият главен прокурор и настоящ лидер на Сдружение „Граждански блок“ Иван Гешев. Пред Euronews България бившият обвинител №1 отрече да е посещавал клубовете SS или ресторанта „Осемте джуджета“, както и да е имал връзки с Мартин Божанов-Нотариуса и Петьо Петров-Еврото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари