Иван Гарелов представи книгата си "Тук Хемингуей никога не е бил"

0
В нея се разказва за тъжни, весели и смешни истории от живота на журналиста
В нея се разказва за тъжни, весели и смешни истории от живота на журналиста Снимка: Издателство Труд

В нея се разказва за тъжни, весели и смешни истории от живота на журналиста

Журналистът Иван Гарелов представи новата си книга тази вечер навръх имения си ден в центъра на София.

"Тук Хемингуей никога не е бил" разказва тъжни, весели и смешни истории от живота на журналиста, информира БНТ.

Той споделя, че започва да пише книгата през лятото, за да се справи с мъката от загубата на съпругата си. Журналистът допълни още, че през живота си е срещал много хора и всички те са се превърнали в близки негови приятели и затова за новата 2024 година си пожелава да не се изгубят верните приятелства.

"Дъщеря ми ми каза "Тате, напиши някакви по-весели неща, които обикновено ги разказваш на маса" и това ми се стори много хубава идея и започнах да пиша неща, които наистина съм ги разказвал. Те са истински и тръгна много леко. Пишейки с голяма лекота, тя много бързо стана книгата и както виждаме има голям интерес към нея. Тука всички са приятели тази вечер. Включително и хората, които не познавам. Те не са дошли случайно", каза Иван Гарелов, журналист.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари